Hva er engangs undertøy Guide?

Engangs undertøy er en form for undertøy designet for å bli brukt / slitt en gang og kastet bort.

Det er 2 hovedkategorier av engangs undertøy:

- Engangs-ikke-vevet og bomulls undertøy

- Engangs inkontinens undertøy

Engangs Polypropylen Undertøy

Polypropylen undertøy er ofte referert til som ikke-vevd undertøy og er mindre kjent som papir undertøy. Dette kan være ganske forvirrende ettersom for 40 år siden var engangs undertøy papirbasert.

Polypropylen eller PP forkortet er en termoplastisk polymer med svært lav tetthet, noe som gjør den ideell til produksjon av lettvektige undertøy

Polypropylenfibre har ikke elastisitet, slik at stoffet ikke strekker seg slik at det passer til brukeren. Undertøyet er lett utformet for å imøtekomme forskjellige størrelser, men undertøyet blir aldri fult.

Engangs Bomull Undertøy

Bomull er et dyrere stoff enn polypropylen og er mindre vanlig brukt i engangs undertøy.

Bomull gjør det naturlig at huden puster, så det er veldig populært som premium kvalitet engangs undertøy.

Bomullsfibre er ekstremt elastiske, slik at stoffet lett strekker seg slik at det passer til brukeren. Undertøyet er lett utformet for å imøtekomme forskjellige størrelser og gir et veldig smigrende utseende.

Engangs Inkontinens Undertøy

Disponibel inkontinens Undertøy blir mer ofte referert til som en voksen bleie (amerikansk engelsk) eller en bleie (britisk engelsk). Den er designet for å bli båret av en person med en kropp som er større enn en spedbarn eller småbarn. Bleier kan være nødvendig for voksne med ulike forhold, som inkontinens, nedsatt mobilitet, alvorlig diaré eller demens. Det er en type undertøy som gjør at brukeren kan avlede eller urinere uten bruk av toalettet, ved å absorbere eller inneholde avfallsprodukter for å forhindre forurensing av ytterklær eller det ytre miljø. Når bleier blir skitne, krever de endring.